Witamy w naszej restauracji

PRZYKŁADOWE MENU: CATERING

OBIAD:

Filet panierowany w kukurydzianej panierce

Pierś drobiowa z pomidorami i mozarellą

Kotlet de’volaille z masłem

Roladki ze schabu w sosie

Schab z pieczarkami i serem

Kotlet szwajcarski

Dodatki: ziemniaki, kluski śląskie

Surówki: z marchwi i jabłka, z białej kapusty, z czerwonej kapusty

 

ZAKĄSKI:

Tortilla z kurczakiem i warzywami

Sałatka Grecka

Sałatka Gyros

Roladki naleśnikowe ze szpinakiem i łososiem

Paszteciki z kabanosem

 

KOLACJA:

Barszcz czerwony z krokietem

Szaszłyki drobiowe z warzywami

Stek z karkówki z cebulką

Kapusta zasmażana

 

Ilość mięs na obiad 3 szt/ osoba

Ilośc mięs na kolację 2 szt/ osoba

Potrawy dostarczone w zgrzanych opakowaniach jednorazowych do wyłożenia na półmiski

lub

potrawy wyserwowane na patrach gotowe do wystawienia na stół.

 

Dodatkowo możemy zapewnić:

Namioty bankietowe, stoliki i krzesła cateringowe, obrusy i zastawę stołową, ciasta, torty, bezę Pavlowa, wiejski stół, napoje i alkohole oraz usługi barmańskie, baristyczne i kelnerskie.

Przykładowe menu na imprezę



Najnowsze foto