OBIAD:
Filet panierowany w kukurydzianej panierce
Pierś drobiowa z pomidorami i mozarellą
Kotlet de’volaille z masłem
Roladki ze schabu w sosie
Schab z pieczarkami i serem
Kotlet szwajcarski
Dodatki: ziemniaki, kluski śląskie
Surówki: z marchwi i jabłka, z białej kapusty, z czerwonej kapusty
ZAKĄSKI:
Tortilla z kurczakiem i warzywami
Sałatka Grecka
Sałatka Gyros
Roladki naleśnikowe ze szpinakiem i łososiem
Paszteciki z kabanosem
KOLACJA:
Barszcz czerwony z krokietem
Szaszłyki drobiowe z warzywami
Stek z karkówki z cebulką
Kapusta zasmażana
Ilość mięs na obiad 3 szt/ osoba
Ilośc mięs na kolację 2 szt/ osoba
Potrawy dostarczone w zgrzanych opakowaniach jednorazowych do wyłożenia na półmiski
lub
potrawy wyserwowane na patrach gotowe do wystawienia na stół.
Dodatkowo możemy zapewnić:
Namioty bankietowe, stoliki i krzesła cateringowe, obrusy i zastawę stołową, ciasta, torty, bezę Pavlowa, wiejski stół, napoje i alkohole oraz usługi barmańskie, baristyczne i kelnerskie.